Välj en prisplan som passar din verksamhet.

Våra prisplaner är noga genomtänkta och inräknat är värdet som vi avser att leverera er verksamhet.  Elitbokning.se är unik för branschen med sin anpassningsförmåga till både användare och kund. Vi garanterar att göra dig 100% nöjd och leverera ett högre bokningsgenomsnittt än andra aktörer med vår innovativa design och hatering av bokningar.

Vanligt förekommande frågor

Vi besvarar nedanför vanligt förekommande frågor som ofta kommer på tal när man bestämt sig för att välja Elitbokning.se.

Kan jag få kalendern att smälta in på min webbplats?

Detta är ett av våra unika lösningar. Innan vi lanserar kalendern på er webbplats så kommer den att anpassas helt efter era färger för att se ut som den alltid tillhört er webbplats.

Har kunden möjlighet att avboka sin tid automatiskt?

Det har kunden via avboka tid knappen i bekräftelsen. Du ställer själv in i kontrollpanelen hur långt innan själva bokningen tiden kan avbokas automatsikt.

Jag vill kunna boka in tider manuellt?

Inga problem, när du loggar in på kontrollpanelen för kalendern så kan du boka in tider manuellt för kunder du har fått via e-post, telefon eller annat. Den kund du bokar manuellt kommer då få en bekräftelse på sin e-post.

Jag vill se hur många som avbokat sig?

Du kan via kontrollpanelen se exakt hur många som bokat, avbokat och uteblivit. Detta kan du följa på snygga diagram från kontrollpanelen.

"En snabbt växande bokningslösning till vår salong. Den inbringar snabbt till fler bokningar åt oss jämfört med tidigare lösning."

– Sofia E

Redo att sätta igång?